Un incident neplăcut a avut loc aseară la noul loc de joacă din cartierul Istru, adiacent locuințelor sociale.

Un incident neplăcut a avut loc aseară la noul loc de joacă din cartierul Istru, adiacent locuințelor sociale.

Este vorba despre o ieșire necontrolată a candidatului AUR care din exces de zel, a epatat, transformându-se preț de câteva minute în “eroul” salvator al copiilor, în condițiile în care intrarea în incinta locului de joacă menționat s-a făcut prin forțarea gardului împrejmuitor.
Având în vedere faptul că la nivel de administrații locale există anumite proceduri și legislație care trebuie respectate, precizăm că este imperios necesar ca aspiranții pentru fotoliul de primar trebuie să cunoască pașii pe care să-i respecte după finalizarea unei investiții.
Astfel, un obiectiv de investiții, după ce a fost semnat procesul-verbal de recepție la terminarea lucrărilor, acesta trebuie predat prin hotărâre de consiliu local, entității din subordinea primăriei care îl va administra.
Având în vedere că, locul de joacă respectiv se află în procedura la care facem referire, acesta nu a putut fi încă deschis, întrucât locația trebuie întreținută /curățată.
În altă ordine de idei, domnule Bogdan Bratu, comportamentul dumneavoastră a fost unul incitant, reprobabil și nedocumentat, nedemn pentru un candidat la funcția de primar.
Vă asumați consecințele, adică ceea ce se vede în fotografii și implicit cheltuielile pentru strângerea gunoaielor, a cojilor de semințe, care cu siguranță nu sunt faptele unor copii?
👇Link-ul incidentului:

Ultima modificare: 15.04.2024 – 08:14 de către Administrator

Anteriorul Activități de curățenie efectuate de lucrătorii societății Giurgiu Servicii Publice

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.